Naročila 041-845-311 PO-PE 10-18h

Parfumi z imeni znanih blagovnih znamk niso originali!

Parfem za pranje rublja VAL SVEŽINE (Odour Off)

Jeste li ikada čuli za parfeme koji se koriste za pranje rublja? Sada su dostupni i ovdje. U ponudi imamo 17 različitih vrsta parfema za pranje rublja. Dostupni su u četiri različite veličine: 50, 250, 500 ml i tester od 20 ml. Proizvodi su proizvedeni u Italiji od strane tvrtke Deolab Srl koja ima dugu tradiciju u ovakvim proizvodima.

Profesionalni Horomia proizvodi puno su više od jednostavnih mirisa za rublje. Dovoljno je nekoliko kapi dodati u perilicu da dobijete mirisnu odjeću. Mirisna odjeća daje vam osjećaj ugode tijekom dana.

Profesionalni proizvodi Odor Off oni su puno više od jednostavnih mirisa za rublje. Dovoljno je nekoliko kapi dodati u perilicu da dobijete mirisnu odjeću. Mirisna odjeća daje vam osjećaj ugode tijekom dana.

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

SKU: 200151 Kategorije: ,

Podrobnosti

BILJEŠKE: naranča, bergamot, limun, eukaliptus, karanfil, lavanda, balzam, hrastova mahovina, vetiver, mošus

UPUTE ZA KORIŠTENJE

Koncentrirani proizvod. Prije upotrebe dobro promiješajte.

PERILICA RUBLJA
Dodajte 10/20 ml parfema u odjeljak za ispiranje u posljednjoj fazi pranja.

U SUŠILICI
Nakapajte nekoliko kapi parfema na rupčić ili komad tkanine i stavite u sušilicu.

RUČNO PRANJE
Dodati 10/20 ml parfema u 5 litara vode tijekom zadnjeg ispiranja u zaštitnim rukavicama. Čep pakiranja je oko 5 ml.


SASTAV: 4-terc-butilcikloheksil acetat, 2,4-dimetil-3- cikloheksen karboksaldehid, alfa-lsometil lonon, heksil salicilat, metilundekanal, citronelol, delta-damaskon, limonen, eukaliptol, metil dihidroksi-dimetilbenzoat.

UPOZORENJE: Nije za jelo! Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pažljivo pročitajte upute. Nakon upotrebe temeljito oprati ruke. Nemojte udisati proizvod. Proizvod može ozbiljno nadražiti oči i kožu, stoga pri uporabi nosite zaštitne naočale i zaštitne rukavice. Proizvod može izazvati alergijsku reakciju.

INCI: Parfem (Profesionalni proizvod)