Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

Parfem za pranje rublja BESKRAJNO BIJELO (Bianco Infinito)

Jeste li ikada čuli za parfeme koji se koriste za pranje rublja? Sada su dostupni i ovdje. U ponudi imamo 17 različitih vrsta parfema za pranje rublja. Dostupni su u četiri različite veličine: 50, 250, 500 ml i tester od 20 ml. Proizvodi su proizvedeni u Italiji od strane tvrtke Deolab Srl koja ima dugu tradiciju u ovakvim proizvodima.

Profesionalni Horomia proizvodi puno su više od jednostavnih mirisa za rublje. Dovoljno je nekoliko kapi dodati u perilicu da dobijete mirisnu odjeću. Mirisna odjeća daje vam osjećaj ugode tijekom dana.

Miris magnolije je mirisan Bianco Infinito dočarava prekrasnu aromu koja zrači sofisticiranim i umirujućim osjećajem. Magnolija u kombinaciji s bijelim mošusom i vanilijom ispunjava sva naša očekivanja. Našim tkaninama daje čist i svjež miris, a time i ugodan osjećaj.

2,00 21,90 

SKU: 200035 Kategorije: ,

Podrobnosti

BILJEŠKE: magnolija, bijeli mošus, vanilija

UPUTE ZA KORIŠTENJE

Koncentrirani proizvod. Prije upotrebe dobro promiješajte.

PERILICA RUBLJA
Dodajte 10/20 ml parfema u odjeljak za ispiranje u posljednjoj fazi pranja.

U SUŠILICI
Nakapajte nekoliko kapi parfema na rupčić ili komad tkanine i stavite u sušilicu.

RUČNO PRANJE
Dodati 10/20 ml parfema u 5 litara vode tijekom zadnjeg ispiranja u zaštitnim rukavicama. Čep pakiranja je oko 5 ml.


SASTAV: Benzil salicilat, alfa-izometil ionon, kumarin, heksil salicilat, hidroksicitronelal, majol, citronelol, eugenol, geraniol, heksil cinamal, lauraldehid, undecilenal, 3-p-kumenil propionaldehid.

UPOZORENJE: Nije za jelo! Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pažljivo pročitajte upute. Nakon upotrebe temeljito oprati ruke. Nemojte udisati proizvod. Proizvod može ozbiljno nadražiti oči i kožu, stoga pri uporabi nosite zaštitne naočale i zaštitne rukavice. Proizvod može izazvati alergijsku reakciju.

INCI: Parfem (Profesionalni proizvod)