Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

Parfem za pranje rublja GLAZBA SUNCA (Musica Del Sole)

Jeste li ikada čuli za parfeme koji se koriste za pranje rublja? Sada su dostupni i ovdje. U ponudi imamo 17 različitih vrsta parfema za pranje rublja. Dostupni su u četiri različite veličine: 50, 250, 500 ml i tester od 20 ml. Proizvodi su proizvedeni u Italiji od strane tvrtke Deolab Srl koja ima dugu tradiciju u ovakvim proizvodima.

Profesionalni Horomia proizvodi puno su više od jednostavnih mirisa za rublje. Dovoljno je nekoliko kapi dodati u perilicu da dobijete mirisnu odjeću. Mirisna odjeća daje vam osjećaj ugode tijekom dana.

Nježno i mirno! Tako biste to mogli opisati Miris Musica del sole. Nježan je i ugodan, poput ugodne lagane sunčeve svjetlosti koja miluje naše tijelo. Kompozicija mirisa je raznolika, sastoji se od sočne breskve, nježnog heliotropa pa sve do bijelog mošusa koji daje mekani osjećaj arome. Uz miris glazbe sunca vaše će tkanine biti savršene.

2,00 21,90 

SKU: 200020 Kategorije: ,

Podrobnosti

BILJEŠKE
Gornji: breskva
Srčani: ružičasti heliotrop
baze: bijeli mošus, cedrovo drvo

UPUTE ZA KORIŠTENJE

Koncentrirani proizvod. Prije upotrebe dobro promiješajte.

PERILICA RUBLJA
Dodajte 10/20 ml parfema u odjeljak za ispiranje u posljednjoj fazi pranja.

U SUŠILICI
Nakapajte nekoliko kapi parfema na rupčić ili komad tkanine i stavite u sušilicu.

RUČNO PRANJE
Dodati 10/20 ml parfema u 5 litara vode tijekom zadnjeg ispiranja u zaštitnim rukavicama. Čep pakiranja je oko 5 ml.


SASTAV: 4-terc-butilcikloheksil acetat, alfa-izometil ionon, citronelol, tetrametil acetiloktahidronaftaleni, kumarin, ciklamen aldehid, heliotropin, majol.

UPOZORENJE: Nije za jelo! Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pažljivo pročitajte upute. Nakon upotrebe temeljito oprati ruke. Nemojte udisati proizvod. Proizvod može ozbiljno nadražiti oči i kožu, stoga pri uporabi nosite zaštitne naočale i zaštitne rukavice. Proizvod može izazvati alergijsku reakciju.

INCI: Parfem (Profesionalni proizvod)