Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

Parfem za pranje rublja NJEŽNOST (Soffice Talco)

Jeste li ikada čuli za parfeme koji se koriste za pranje rublja? Sada su dostupni i ovdje. U ponudi imamo 17 različitih vrsta parfema za pranje rublja. Dostupni su u četiri različite veličine: 50, 250, 500 ml i tester od 20 ml. Proizvodi su proizvedeni u Italiji od strane tvrtke Deolab Srl koja ima dugu tradiciju u ovakvim proizvodima.

Profesionalni Horomia proizvodi puno su više od jednostavnih mirisa za rublje. Dovoljno je nekoliko kapi dodati u perilicu da dobijete mirisnu odjeću. Mirisna odjeća daje vam osjećaj ugode tijekom dana.

Glavni akter mirisne kompozicije Soffice talac to je definitivno jasmin. Od samog početka jasminu se pridružuje nježni talk koji miris čini mekim poput baršuna. Osim jasmina i talka, u mirisu su prisutni i svježi đurđica, bijeli mošus i geranium. Zbog svih ovih prisutnih aktera, miris mirisa može se svrstati u klasiku deterdženata za pranje rublja.

2,00 21,90 

SKU: 200040 Kategorije: ,

Podrobnosti

BILJEŠKE
Gornji: aldehidne note, đurđica
Srčani: geranij, jasmin
baze: bijeli mošus

UPUTE ZA KORIŠTENJE

Koncentrirani proizvod. Prije upotrebe dobro promiješajte.

PERILICA RUBLJA
Dodajte 10/20 ml parfema u odjeljak za ispiranje u posljednjoj fazi pranja.

U SUŠILICI
Nakapajte nekoliko kapi parfema na rupčić ili komad tkanine i stavite u sušilicu.

RUČNO PRANJE
Dodati 10/20 ml parfema u 5 litara vode tijekom zadnjeg ispiranja u zaštitnim rukavicama. Čep pakiranja je oko 5 ml.


SASTAV: Alfa-izometil ionon, kumarin, linalol, 4-tert-butilcikloheksil acetat, dihidroterpinil acetat, limonen, geraniol, heksil cinamal, hidroksicitronelal, izoeugenol, nopil acetat, tetrametil acetiloktahidronaftaleni, tetrametil-4-metilenheptan-2-on.

UPOZORENJE: Nije za jelo! Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pažljivo pročitajte upute. Nakon upotrebe temeljito oprati ruke. Nemojte udisati proizvod. Proizvod može ozbiljno nadražiti oči i kožu, stoga pri uporabi nosite zaštitne naočale i zaštitne rukavice. Proizvod može izazvati alergijsku reakciju.

INCI: Parfem (Profesionalni proizvod)