Naročila 041-845-311 PO-PE 10-18h

Parfumi z imeni znanih blagovnih znamk niso originali!

Parfem za pranje rublja CESARSKO MILO (Carski sapun)

Jeste li ikada čuli za parfeme koji se koriste za pranje rublja? Sada su dostupni i ovdje. U ponudi imamo 17 različitih vrsta parfema za pranje rublja. Dostupni su u četiri različite veličine: 50, 250, 500 ml i tester od 20 ml. Proizvodi su proizvedeni u Italiji od strane tvrtke Deolab Srl koja ima dugu tradiciju u ovakvim proizvodima.

Profesionalni Horomia proizvodi puno su više od jednostavnih mirisa za rublje. Dovoljno je nekoliko kapi dodati u perilicu da dobijete mirisnu odjeću. Mirisna odjeća daje vam osjećaj ugode tijekom dana.

Carski sapun je intenzivan i ugodan miris s mirisom klinčića u kombinaciji s citrusima. Bujnim crvenim karanfilima u mirisnoj kompoziciji pridružuju se citrusi koji aromu čine svježom i prozračnom. Nakon korištenja mirisa Imperial Soap vaše će tkanine biti božanstvene.

2,00 21,90 

SKU: 200015 Kategorije: ,

Podrobnosti

BILJEŠKE
Gornji: naranča, bergamot, grejp
Srčani: cvijet naranče, karanfil, đurđica
baze: jantar, vanilija, tonka mahune

UPUTE ZA KORIŠTENJE

Koncentrirani proizvod. Prije upotrebe dobro promiješajte.

PERILICA RUBLJA
Dodajte 10/20 ml parfema u odjeljak za ispiranje u posljednjoj fazi pranja.

U SUŠILICI
Nakapajte nekoliko kapi parfema na rupčić ili komad tkanine i stavite u sušilicu.

RUČNO PRANJE
Dodati 10/20 ml parfema u 5 litara vode tijekom zadnjeg ispiranja u zaštitnim rukavicama. Čep pakiranja je oko 5 ml.


SASTAV: Benzil salicilat, kumarin, geraniol, heksil cinamal, heksil salicilat, linalol, cinamal, citronelol, limonen, eukaliptol, heliotropin, metilundekanal, undecilenal.

UPOZORENJE: Nije za jelo! Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pažljivo pročitajte upute. Nakon upotrebe temeljito oprati ruke. Nemojte udisati proizvod. Proizvod može ozbiljno nadražiti oči i kožu, stoga pri uporabi nosite zaštitne naočale i zaštitne rukavice. Proizvod može izazvati alergijsku reakciju.

INCI: Parfem (Profesionalni proizvod)