Naročila 041-845-311 PO-PE 10-18h

Parfumi z imeni znanih blagovnih znamk niso originali!

Parfem za pranje rublja BOŽUR (Petali di Peonia)

Jeste li ikada čuli za parfeme koji se koriste za pranje rublja? Sada su dostupni i ovdje. U ponudi imamo 17 različitih vrsta parfema za pranje rublja. Dostupni su u četiri različite veličine: 50, 250, 500 ml i tester od 20 ml. Proizvodi su proizvedeni u Italiji od strane tvrtke Deolab Srl koja ima dugu tradiciju u ovakvim proizvodima.

Profesionalni Horomia proizvodi puno su više od jednostavnih mirisa za rublje. Dovoljno je nekoliko kapi dodati u perilicu da dobijete mirisnu odjeću. Mirisna odjeća daje vam osjećaj ugode tijekom dana.

Ona je definitivno kraljica cvijeća Božur. Zatvorite oči i zamislite rascvjetani vrt pun najljepšeg cvijeća. Upravo tako miriše parfem za pranje rublja od božura. Miris božura je zaista čaroban, pa je upravo zbog toga božur jedna od najcjenjenijih biljaka na svijetu. Znalci za božure kažu: “stotinu ruža u jednom cvijetu”

2,00 21,90 

SKU: 200050 Kategorije: ,

Podrobnosti

BILJEŠKE: cvijeće, božuri

UPUTE ZA KORIŠTENJE

Koncentrirani proizvod. Prije upotrebe dobro promiješajte.

PERILICA RUBLJA
Dodajte 10/20 ml parfema u odjeljak za ispiranje u posljednjoj fazi pranja.

U SUŠILICI
Nakapajte nekoliko kapi parfema na rupčić ili komad tkanine i stavite u sušilicu.

RUČNO PRANJE
Dodati 10/20 ml parfema u 5 litara vode tijekom zadnjeg ispiranja u zaštitnim rukavicama. Čep pakiranja je oko 5 ml.


SASTAV: Benzil salicilat, heksil cinamal, tetrametil acetiloktahidronaftaleni, kumarin, 2,4-dimetil-3-cikloheksen karboksaldehid, ciklamen aldehid, heliotropin, lauraldehid, metilundekanal, trans-anetol, majol.

UPOZORENJE: Nije za jelo! Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pažljivo pročitajte upute. Nakon upotrebe temeljito oprati ruke. Nemojte udisati proizvod. Proizvod može ozbiljno nadražiti oči i kožu, stoga pri uporabi nosite zaštitne naočale i zaštitne rukavice. Proizvod može izazvati alergijsku reakciju.

INCI: Parfem (Profesionalni proizvod)