Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

Parfem za pranje rublja PLAVI LOTOS CVIJET (Blue Fior Di Loto)

Jeste li ikada čuli za parfeme koji se koriste za pranje rublja? Sada su dostupni i ovdje. U ponudi imamo 17 različitih vrsta parfema za pranje rublja. Dostupni su u četiri različite veličine: 50, 250, 500 ml i tester od 20 ml. Proizvodi su proizvedeni u Italiji od strane tvrtke Deolab Srl koja ima dugu tradiciju u ovakvim proizvodima.

Profesionalni Horomia proizvodi puno su više od jednostavnih mirisa za rublje. Dovoljno je nekoliko kapi dodati u perilicu da dobijete mirisnu odjeću. Mirisna odjeća daje vam osjećaj ugode tijekom dana.

Parfem Plavi lotosov cvijet. Inspiriran prirodom, stvoren s jasnom misijom – dočarati ugodnu atmosferu koja će biti ugodna za opuštanje. Miris je inspiriran zatvorenim pupoljkom plavog lotosovog cvijeta koji krije tajnu životne transformacije. Izvrstan miris ostavit će nezaboravan miris na vašoj odjeći, jer je spoj cvjetnih nota s notama mošusa jedinstven.

2,00 21,90 

SKU: 200030 Kategorije: ,

Podrobnosti

BILJEŠKE: cvijeće, mošus, plavi lotosov cvijet

UPUTE ZA KORIŠTENJE

Koncentrirani proizvod. Prije upotrebe dobro promiješajte.

PERILICA RUBLJA
Dodajte 10/20 ml parfema u odjeljak za ispiranje u posljednjoj fazi pranja.

U SUŠILICI
Nakapajte nekoliko kapi parfema na rupčić ili komad tkanine i stavite u sušilicu.

RUČNO PRANJE
Dodati 10/20 ml parfema u 5 litara vode tijekom zadnjeg ispiranja u zaštitnim rukavicama. Čep pakiranja je oko 5 ml.


SASTAV: 4-terc-butilcikloheksil acetat, heksil cinamal, citronelol, kumarin, metilendioksifenil metilpropanal, metilundekanal, trans-anetol.

UPOZORENJE: Nije za jelo! Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pažljivo pročitajte upute. Nakon upotrebe temeljito oprati ruke. Nemojte udisati proizvod. Proizvod može ozbiljno nadražiti oči i kožu, stoga pri uporabi nosite zaštitne naočale i zaštitne rukavice. Proizvod može izazvati alergijsku reakciju.

INCI: Parfem (Profesionalni proizvod)