Naročila 041-845-311 PO-PE 10-18h

Parfumi z imeni znanih blagovnih znamk niso originali!

Miris za sobu SANDALOVINA & RUŽIČASTI BABAR (Sandalo e Pepe Rosa)

Predstavljamo vam novu liniju premium mirisa za dom marke Horomia. Nova linija mirisa uključuje osam jedinstvenih visokokvalitetnih esencija koje su kreirali renomirani talijanski parfimeri. Svaki od osam mirisa donosi ugodan i harmoničan miris u prostoriju. Povrh svega, osim izvanrednih mirisa, osmislili su i savršeno i elegantno pakiranje, savršeno idealno kao ukras u svakom prostoru.


Paket sadrži difuzor veličine 200 ml i 5 štapića od ratana .

25,90 

SKU: 200109 Kategorije: ,

  Podrobnosti

  OPIS MIRISA
  Tajanstven i fascinantan susret jantarnog mirisa ruma i sofisticiranog srca na drevnim notama papirusa i crvenog mira. Sandalovina i ružičasti papar fascinantan je miris koji našem domu daje ugodan i nježan sklad.

  Gornje note: rum, cimet, ružičasti papar
  Note srca: labdanum, papirus, tamjan
  Bazne note: benzoin, vanilija, sandalovina

  Sastav: Alfa-izometil ionon, benzil salicilat, kumarin, dihidro pentametilindanon, heliotropin, linalol, vanilin, cinamil alkohol, trimetiltriciklododekanil acetat, metil dihidroksi-dimetilbenzoat, heptametil dekahidroindenofuran, metil 2,6,10-trimetil L-2,5,9-ciklododeka trienilketon . Može izazvati alergijsku reakciju.


  SAVJETI ZA UPOTREBU

  1. Za optimalno raspršivanje mirisa preporučamo korištenje svih priloženih štapića. Za manje intenzivno disanje uklonite jedan ili više štapića. Često okrećite štapiće kako biste osnažili miris.
  2. Kod prve uporabe preporučujemo da štapiće ubacite i nakon sat vremena okrenete kako bi se parfem bolje upio u cijele štapiće.
  3. Ne zaboravite okretati štapiće barem jednom dnevno. Nemojte dopustiti da se vrhovi koji nisu u dodiru s parfemom osuše. Za intenzivniji miris provodite postupak nekoliko puta dnevno. Veća učestalost okretanja štapića uvjetuje veću difuziju, ali i kraće trajanje mirisa.
  4. Moraju se održavati dovoljno visoke razine tekućine kako bi se osigurala optimalna izvedba. Premalo parfema ne dopušta stikovima da upiju idealnu količinu za difuziju. Preporučamo da imate na raspolaganju refil istog mirisa koji po potrebi možete staviti u difuzor.

  TRAJANJE

  Čimbenici koji određuju trajanje mirisa su:
  1. Veličina prostorije u kojoj se nalazi difuzor. Veći prostor zahtjeva veću disperziju mirisa.
  2. Temperatura, izloženost sunčevoj svjetlosti i blizina (vanjskih) vrata ili prozora. Visoke temperature, izravna izloženost sunčevoj svjetlosti i strujanje vrućeg zraka ubrzavaju prirodnu difuziju.

  SAVJETI ZA POZICIONIRANJE

  1. Izbjegavajte postavljanje difuzora blizu izvora topline.
  2. Postavite difuzor u razinu očiju (od trupa do glave). Prolaz ljudi i posljedično kretanje zraka pomoći će ravnomjernom širenju mirisa. Osim toga, prenisko ili previsoko postavljanje parfema učinilo bi ga samo neprimjetnim za nos.
  3. Za male do srednje prostorije difuzor postavite na sredinu prostorije. U velikim prostorijama preporučujemo postavljanje dva difuzora na suprotne strane.