Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

HOROLUX Parfem za pranje rublja SOUL

Jeste li ikada čuli za parfeme koji se koriste za pranje rublja? Sada su dostupni i ovdje. U ponudi imamo 4 različite vrste luksuzni parfemi Horolux za rublje . Dostupni su u veličina 300 ml . Proizvodi su proizvedeni u Italiji od strane tvrtke Deolab Srl koja ima dugu tradiciju u ovakvim proizvodima.

Profesionalni proizvodi linije Horolux prvi su mirisi za rublje koji mirišu na elegantan i moderan parfem. Godine istraživanja postale su stvarnost između dragocjenih sirovina i mirisa. Uz luksuzan miris, parfem će vam ostaviti neizbrisivu uspomenu, a parfimirana odjeća pružit će vam osjećaj ugode tijekom cijelog dana.

SEUL je citrusni miris za rublje s drvenastom notom. Kombinacija tamjana, mošusa i drveta vrlo je šarmantna. Miris će vas odvesti na mistično, misteriozno putovanje podno tibetanskog hrama. Kora limuna, grejpfrut i absint stapaju se u srce od mirte i tamjana na pozadini drveta pačulija, cedra i zelene mahovine. Miris “Tisuću i jedna noć” osvaja vaša osjetila svojim odvažnim i obavijajućim karakterom. To je duša sa svojom drvenastom i rustikalnom notom koja će vas pratiti na mističnom i tajanstvenom putovanju. Soul je nešto muževniji miris.

27,90 

  Podrobnosti

  SOUL NOTE MIRISA: svježe, drvenaste note

  UPUTE ZA KORIŠTENJE:

  Prije upotrebe proizvod dobro promiješajte.

  Kao mjeru možete koristiti čep na pakiranju koji je oko 5 ml.

  PERILICA RUBLJA
  Dodajte 5/10 ml parfema u odjeljak za ispiranje u koji obično stavljate omekšivač. Parfem možete dozirati u bilo kojoj fazi pranja.

  U STROJU ZA SUŠENJE
  Nakapajte nekoliko kapi parfema na rupčić ili komad tkanine i stavite u sušilicu. Nemojte prskati parfem izravno na odjeću.

  RUČNO PRANJE
  Dodajte 5/10 ml parfema u 5 litara vode.


  SASTAV: pt-But-cikloeksil acetat, alfa heksil cinamaldehid, 3,7-dimetilokta-1,6-dien-3-il acetat, 1,8(9)P-mentadien, 3,7-dimetil-1,6-oktadien- 3-ol, 6-okten-1-ol,3,7-dimetil, 1,8-cineol, (1S)2,6,6-trimetilbiciklo-2-hepten, 3-metil-4-(2,6, 6-trimetil-2-cikloheksen-l-il)-3-buten-2-on (glavna komponenta).

  UPOZORENJE: Nije za jelo! Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pažljivo pročitajte upute. Nakon upotrebe temeljito oprati ruke. Nemojte udisati proizvod. Proizvod može ozbiljno nadražiti oči i kožu, stoga pri uporabi nosite zaštitne naočale i zaštitne rukavice. Proizvod može izazvati alergijsku reakciju.

  INCI: Parfem za pranje rublja (Profesionalni proizvod)