Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

HOROLUX Parfem za pranje rublja JOY

Jeste li ikada čuli za parfeme koji se koriste za pranje rublja? Sada su dostupni i ovdje. U ponudi imamo 4 različite vrste luksuzni parfemi Horolux za rublje . Dostupni su u veličina 300 ml . Proizvodi su proizvedeni u Italiji od strane tvrtke Deolab Srl koja ima dugu tradiciju u ovakvim proizvodima.

Profesionalni proizvodi linije Horolux prvi su mirisi za rublje koji mirišu na elegantan i moderan parfem. Godine istraživanja postale su stvarnost između dragocjenih sirovina i mirisa. Uz luksuzan miris, parfem će vam ostaviti neizbrisivu uspomenu, a parfimirana odjeća pružit će vam osjećaj ugode tijekom cijelog dana.

RADOST je miris za rublje s aromatičnom, drvenastom i jantarnom notom. Miris je svjež i začinjen, inspiriran mirisom noći na Dalekom istoku. Citrusne note i egzotična inspiracija čine miris svježim i bogatim. Miris se otvara laganim i oštrim notama koje se isprepliću na toploj i orijentalnoj bazi pačulija, jantara i kože. Prepustite se mirisnom putovanju u daleka odredišta. S mirisom Joy imat ćete osjećaj da vas je zavela pod zvjezdanim nebom, negdje na drugom kraju svijeta. Počastite se luksuznim unisex mirisom Joy i uživajte u njegovom mirisu svaki dan.

27,90 

  Podrobnosti

  JOY NOTE MIRISA: aromatične note, svježe note, drvenaste note, amber

  UPUTE ZA KORIŠTENJE:

  Prije upotrebe proizvod dobro promiješajte.

  Kao mjeru možete koristiti čep na pakiranju koji je oko 5 ml.

  PERILICA RUBLJA
  Dodajte 5/10 ml parfema u odjeljak za ispiranje u koji obično stavljate omekšivač. Parfem možete dozirati u bilo kojoj fazi pranja.

  U STROJU ZA SUŠENJE
  Nakapajte nekoliko kapi parfema na rupčić ili komad tkanine i stavite u sušilicu. Nemojte prskati parfem izravno na odjeću.

  RUČNO PRANJE
  Dodajte 5/10 ml parfema u 5 litara vode.


  SASTAV: 3,7-dimetil-1,6 oktadien-3-ol, 1(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil) etanon . 1,8(9)P-mentadien, pt-but-cikloheksil acetat, 1,2 benzopiron, 3,7-dimetilokta-1,6-dien-3-ilacetat, 3-metil-4-(2,6,6 -Trimetil-2-cikloheksen-l-il)-3-buten-2-on (glavna komponenta). (1S)6,6-dimetil-2-metilenbiciklo heptan),2-(2,2,7,7-tetrametilciklo (6.2.1.0((1,6))Undek-5 i 4-En-5-YL) Ppopan-l-ol,l-(2,6,6-trimetil-3-cikloheksen-l-il)-2-buten-l-on.

  UPOZORENJE: Nije za jelo! Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pažljivo pročitajte upute. Nakon upotrebe temeljito oprati ruke. Nemojte udisati proizvod. Proizvod može ozbiljno nadražiti oči i kožu, stoga pri uporabi nosite zaštitne naočale i zaštitne rukavice. Proizvod može izazvati alergijsku reakciju.

  INCI: Parfem za pranje rublja (Profesionalni proizvod)