Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

HOROLUX Parfem za pranje rublja DEA

Jeste li ikada čuli za parfeme koji se koriste za pranje rublja? Sada su dostupni i ovdje. U ponudi imamo 4 različite vrste luksuzni parfemi Horolux za rublje . Dostupni su u veličina 300 ml . Proizvodi su proizvedeni u Italiji od strane tvrtke Deolab Srl koja ima dugu tradiciju u ovakvim proizvodima.

Profesionalni proizvodi linije Horolux prvi su mirisi za rublje koji mirišu na elegantan i moderan parfem. Godine istraživanja postale su stvarnost između dragocjenih sirovina i mirisa. Uz luksuzan miris, parfem će vam ostaviti neizbrisivu uspomenu, a parfimirana odjeća pružit će vam osjećaj ugode tijekom cijelog dana.

DEA je ženstveni lagani i nježni voćni cvjetni miris za rublje. Ugodan miris pratit će vas na putovanju kroz cvjetno polje okruženo tišinom i mirisom cvijeća. Pružit će vam osjećaj opuštanja i mira.

27,90 

  Podrobnosti

  DEA NOTE MIRISA: cvjetni, voćni, drveni, vanilija

  UPUTE ZA KORIŠTENJE:

  Prije upotrebe proizvod dobro promiješajte.

  Kao mjeru možete koristiti čep na pakiranju koji je oko 5 ml.

  PERILICA RUBLJA
  Dodajte 5/10 ml parfema u odjeljak za ispiranje u koji obično stavljate omekšivač. Parfem možete dozirati u bilo kojoj fazi pranja.

  U STROJU ZA SUŠENJE
  Nakapajte nekoliko kapi parfema na rupčić ili komad tkanine i stavite u sušilicu. Nemojte prskati parfem izravno na odjeću.

  RUČNO PRANJE
  Dodajte 5/10 ml parfema u 5 litara vode.


  SASTAV: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetramhetil-2-naftil)-etanon. 3,7-dimetilokta-1,6-dien-3-il acetat, 3,7-dimetil-3-oktanol, 3,4,5,6,6 pentametilhept-en-2-on (i izomeri), demascenon.

  UPOZORENJE: Nije za jelo! Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pažljivo pročitajte upute. Nakon upotrebe temeljito oprati ruke. Nemojte udisati proizvod. Proizvod može ozbiljno nadražiti oči i kožu, stoga pri uporabi nosite zaštitne naočale i zaštitne rukavice. Proizvod može izazvati alergijsku reakciju.

  INCI: Parfem za pranje rublja (Profesionalni proizvod)