Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

509. Si Intense – ARMANI

ŽENSKI PARFEM

Kao što samo ime govori, Sì Intense Armani Eau de Parfum za žene donijet će vam uistinu intenzivno iskustvo. Miris se može opisati kao posveta modernoj ženstvenosti, neodoljiva kombinacija šarma, snage i neovisnog duha. Jeste li spremni reći Sì – talijansko DA slobodi, ljubavi i svojim snovima? Onda je ovaj miris za vas. U sastavu parfema vaša će osjetila najprije očarati slasni crni ribizl. Tada će zamirisati turska ruža i davana. Bazne note mirisa, koje najduže traju na koži, karakteriziraju pačuli i smola. Sì Intense je intenzivnija verzija legendarnog Armani Sì mirisa koji izražava žensku snagu i energiju.

6,00 25,00 

 €
SKU: 103303 Kategorije: , Oznake: ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• topli cvjetni miris s crnim ribizlom, pačulijem i ružama
• posveta modernim ženama
• idealan za svakodnevno nošenje i posebne prilike

BILJEŠKE
Gornji: Crni ribiz
Srčani: davana, turska ruža
baze: smola, pačuli

Sastav: INCI: alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, alfa metil ionon, limonen, linalol, geraniol, citronelol, kumarin, citral

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna