Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

505. LInterdit Rogue – GIVENCHY

ŽENSKI PARFEM

L Interdit Rogue Givenchy je cvjetni miris s drvenastim i začinskim tonovima. Ovaj miris je savršena interpretacija kako se intenzivna senzualnost pretvara u opsesiju. U sastavu mirisa crvena naranča i đumbir će vas osvojiti u prvom trenutku. Nakon toga cvjetni karakter mirisa dolazi do izražaja zahvaljujući opojnim tonovima cvjetova jasmina, tuberoze i cvijeta naranče. U posljednjoj fazi sve je to zaokruženo začinskim i pikantnim notama pimenta, što miris čini još ljepšim i bogatijim. Pređite granicu i doživite uzbuđenje zabranjenog uz L’Interdit Rogue.

6,00 25,00 

 €
SKU: 103251 Kategorije: , Oznake: ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• cvjetno – začinsko – drvenasti miris
• za senzualnu ženu
• za dnevnu i večernju upotrebu

BILJEŠKE
Gornji: đumbir, začinske note, crvena naranča
Srčani: jasmin, narančin cvijet
baze: pačuli, lišće pimenta, sandalovina

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, linalol, limonen, hidroksicitronelal, kumarin, citronelol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna