Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

501. La Nuit Tresor Nude – LANCOME

ŽENSKI PARFEM

La Nuit Tresor Nude Lancome je sjajan slatki miris za žene. U pozadini mirisa nalazi se priča o autentičnoj intimnoj ljubavi. U njenoj poruci ljepota žene ogleda se u očima muškarca, za kojeg je ona savršena u svakom trenutku. U sastavu parfema pronaći ćete slatku svježinu s laganim tonovima bergamota u visokim notama. Ubrzo nakon toga pojavljuje se ženstveni miris ruže, praćen zarazno slatkim kokosom i slatko toplim notama vanilije. La Nuit Tresor Nude vas svojim senzualnim mirisom uvjerava da ste jedinstveni bez ikakvih korekcija.

6,00 25,00 

 €
SKU: 103199 Kategorije: , Oznake: , , ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• orijentalni cvjetni miris s voćnim tonovima
• za svaku ženu
• pogodna za svaki dan

BILJEŠKE
Gornji: bergamot
Srčani: ruža
baze: vanilija, kokos

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, benzil salicilat, linalol, heksil cinamal, hidroksicitronelal, kumarin, limonen, geraniol, alfa metil ionon i izomeri, citronelol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna