Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

402. Aqua Allegoria Granada Salvia – GUERLAIN

UNISEX PARFEM

Uđite u suncem okupan andaluzijski vrt prepun sočnih nara koji jedva čekaju da ih zagrizete. Aqua Allegoria Granada Salvia Guerlain krije neodoljiv miris nara u kombinaciji s kaduljom i bijelim mošusom. Prvo se osjete čempres, crni ribizl i citrusne note bergamota. Zatim se oslobađaju kadulja, slatki tonovi nara i romantična ruža. Bazne note mirisa, koje najduže traju na koži, su mahovina, bijeli mošus i pačuli. Granada Salvia pripada legendarnim kolekcijama svježih i veselih mirisa, koji su inspiraciju pronašli u najljepšim vrtovima svijeta.

6,00 25,00 

 €

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• voćno – citrusni miris
• za žene i muškarce (unisex)
• za svaki dan

BILJEŠKE
Gornji: čempres, bergamot, crni ribiz
Srčani: ruža, kadulja, šipak
baze: bijeli mošus, pačuli, mahovina

Sastav: INCI: alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, limonen, benzil salicilat, linalol, citral, citronelol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna