Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

321. Bad Boy Cobalt – CAROLINA HERRERA

MUŠKI PARFEM

Bad Boy Cobalt Carolina Herrera muški miris je seksi, pun energije i prožet divljom svježinom i senzualnošću. Srodan je svom prethodniku Bad Boy, ali sada se predstavlja u obliku još elegantnije mirisne kompozicije. Pripremite se za iskustvo mirisa puno kontrasta. Prvo ćete osjetiti svježinu ružičastog papra i aromatičnu lavandu. Početne note zatim zamjenjuju cvjetne, ali i dalje muževne, kupine i crne šljive. Na kraju mirišu na gomolje sa sadržajem minerala i dimljenim hrastovim drvetom i vetiverom.

6,00 25,00 

 €
SKU: 102978 Kategorije: , Oznake: ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• aromatični drveni miris
• pogodan za svakodnevnu upotrebu

BILJEŠKE
Gornji: lavanda, ružičasti papar
Srčani: kukuta, šljiva
baze: tartuf, vetiver, cedar

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izorpopanol, butanon, alfa metil ionon, hidroksicitronelal, limonen, benzil salicilat, heksil cinamal, linalol, citronelol, citral

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna