Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

311. Bad Boy – CAROLINA HERRERA

MUŠKI PARFEM

Miris Bad Boy Caroline Herrere provest će vas kroz složeno senzualno iskustvo. Prije svega, obratit će vam se odvažne, ali ipak elegantne gornje note, izražene kombinacijom grejpa i papra. Duboki, slatko zadimljeni vetiver i kadulja počinju sve više dolaziti do izražaja, stvarajući magnetsku privlačnost iz mirisa. Miris će polako nestati na senzualnom valu kakaovca i toplih tonova sjemenki tonke. To je osebujni orijentalni začinski miris koji je stvoren za večernju odjeću.

6,00 25,00 

 €
SKU: 102952 Kategorije: , Oznake: , ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• orijentalno – začinski miris
• za sva godišnja doba

BILJEŠKE
Gornji: bergamot, crni papar
Srčani: cedar, kadulja
baze: zrno tonke, jantarno drvo, kakao

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, kumarin, linalol, limonen, alfa metil ionon i izomeri, citral, citronelol, geraniol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna