Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

302. Boss Bottled Night – HUGO BOSS

MUŠKI PARFEM

Boss Bottled Night Hugo Boss miris vas inspirira svojom senzualnošću, energijom i strašću te naglašava vašu jedinstvenost i individualnost. U visokim notama mirisa miluju vas lavanda i nježna breza. Mirisna kompozicija nastavlja se razvijati u cvjetne note srca sačinjene od tamne afričke ljubičice. Osnovne note mirisa sukreirane su karizmatičnim i muževnim akordima južnoameričkog drveta Cordia alliodora u kombinaciji s mošusom, koji mirisu daje dubinu i senzualnost. Parfem je pogodan za sva godišnja doba, a posebno je pogodan za muškarce koji žele izraziti senzualnu strast. Isprobajte tajno oružje zavođenja i postanite kralj večeri uz Boss Bottled Night parfem.

6,00 25,00 

 €
SKU: 102887 Kategorije: , Oznaka:

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• drvenasti miris
• miris je pogodan za sva godišnja doba

BILJEŠKE
Gornji: breza
Srčani: mošus, drvo
baze: kardamom

Sastav: INCI: alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, alfa metil ionon, limonen, linalol, citral, geraniol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna