Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

298. Light Blue – DOLCE & GABBANA

MUŠKI PARFEM

Ovaj prekrasan i osvježavajući miris donijet će vam pravu svježinu koja će vas učiniti vrlo privlačnom. Prvi dojam o mirisu stvaraju iskričavi vodeni tonovi zajedno s bosiljkom, dok neven i geranium dodaju svježinu. Ubrzo zatim lavanda dolazi do izražaja u srcu mirisa, a zatim i miris mekinja, a sve popraćeno drvenastim tonovima. Kombinacija cvjetnih, balzamičkih i mednih nota zajedno s akordom biljke mimusops stvara zanimljiv kontrast u mirisu, a mirisna kompozicija na taj način postiže savršen sklad. Uživajte u osjećaju opuštenosti i svježine. Light Blue Dolce and Gabbana nezaboravan je miris namijenjen svim muškarcima koji cijene udobnost i stil.

6,00 25,00 

 €
SKU: 102861 Kategorije: , Oznaka:

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• citrusni miris
• za svježinu svaki dan

BILJEŠKE
Gornji: bergamot, smreka, grejp, sicilijanska mandarina
Srčani: mošus, tamjan, mahovina
baze: Brazilsko ružino drvo, papar, ružmarin

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, linalol, limonen, alfa metil ionon, heksil cinamal, geraniol, citral, citronelol, ekstrakt Evernia Prunastri (hrastova mahovina)

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna