Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

293. L’Homme Libre – Y.S. LAURENT

MUŠKI PARFEM

L Homme Libre Yves Saint Laurent je izuzetno uspješan miris, svjež je i mladenački. Lagana je poput vjetra, ali i snažna i nemilosrdna poput oceana. Drvena baza sadrži pačuli i vetiver te je nadopunjena iznenađujućom mješavinom ljubičice, bosiljka, ružičastog papra i bergamota. Simbolizira snagu, eleganciju i strast. Miris L Homme Libre pravi je izbor za sve muškarce, bez obzira na godine, jer daje osjećaj slobode i zrači izuzetnom energijom.

6,00 25,00 

 €
SKU: 102822 Kategorije: , Oznake: ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• drveno – začinski miris
• pogodna za svaki dan

BILJEŠKE
Gornji: zvjezdasti anis, mirisna ljubica, bosiljak
Srčani: pačuli, vetiver
baze: muškatni oraščić, ružičasti papar

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, limonen, linalol, alfa metil ionon, izoeugenol, citral, citronelol, kumarin, eugenol, farnesol, geraniol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna