Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

291. Mercedes Benz Intense – MERCEDES BENZ

MUŠKI PARFEM

Mercedes Benz Intense je snažan aromatični miris za muškarce koji naglašava mušku snagu i hrabrost. Svježi voćni okus prepun je raznolikih tonova koji u vama bude osjećaj odlučnosti, neovisnosti i samopouzdanja. To je pikantno drvenasto osvježenje koje postaje vaš osobni simbol. Mercedes Benz Intense parfem sadrži talijansku mandarinu, kalabrijski bergamot, muškatni oraščić i esenciju limuna. Kompozicija je to u kojoj ćete se osjećati elegantno, luksuzno i ​​prirodno. Miris je nenametljiv i sofisticiran. S njim ćete dobiti ono za čim čeznete.

6,00 25,00 

 €
SKU: 102796 Kategorije: , Oznake: ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• drveno – začinski miris
• posebno pogodan za posebne prilike

BILJEŠKE
Gornji: mandarina, limun, bergamot, listovi ljubičice
Srčani: galbanum, papar, muškatni oraščić, ljubičica
baze: pačuli, cedar, vetiver

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, limonen, linalol, kumarin, citral, benzil salicilat

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna