Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

280. Luna Rossa Extreme – PRADA

MUŠKI PARFEM

Začinski miris Luna Rossa Extreme Prada namijenjen je muškarcima koji se ničega ne boje. Ljuta aroma očarat će vas svojom profinjenošću. Luna Rossa Extreme je miris koji očarava kompozicijom pojedinačnih mirisnih tonova koje predstavljaju vanilija, amber i bergamot. Ovo su izražajni sastojci koji će vas učiniti samouvjerenim. Prepustite se mirisnom šarmu koji je iznimno privlačan i neodoljiv.

6,00 25,00 

 €
SKU: 102744 Kategorije: , Oznake: ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• orijentalno – začinski miris
• pogodan za svaku priliku

BILJEŠKE
Note: vanilija, amber, bobice kleke, bergamot, labdanum, lavanda, crni biber

Sastav: INCI: alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, linalol, kumarin, limonen, eugenol, benzil benzoat, citral, geraniol, cinamil alkohol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna