Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

275. Spicebomb – VICTOR & ROLF

MUŠKI PARFEM

Izvrstan muški miris Spicebomb Viktor and Rolf savršen je balans snage i elegancije, intenziteta i suptilnosti. Koža je tradicionalni sastojak muških mirisa, koji ovoj eksplozivnoj kompoziciji donosi potpuno novu razinu muškosti zahvaljujući oštrim začinskim notama pimenta, cimeta i šafrana. Intenzitet i dubinu mirisu daju klasični muški sastojci poput duhana, ružičastog papra i vetivera. Miris će cijeniti svi samouvjereni i dinamični muškarci koji s obje noge čvrsto stoje na zemlji. Drveni i začinski miris za muškarce vrlo je impresivan i savršen za svakodnevno nošenje.

6,00 25,00 

 €
SKU: 102705 Kategorije: , Oznake: ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• drveno – začinski miris
• pogodan za sve prilike

BILJEŠKE
Gornji: ružičasti papar, bergamot, elemi
Srčani: vetiver, duhan, koža
baze: paprika, cimet, šafran

Sastav: INCI: alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, limonen, linalol, citral, citronelol, kumarin, eugenol, geraniol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna