Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

269. Sauvage Elixir – DIOR

MUŠKI PARFEM

SAUVAGE ELIXIR je nova, visoko koncentrirana interpretacija Sauvagea koja spaja ekstremnu svježinu s toplim istočnjačkim tonovima i oštrom ljepotom koja oživljava na koži. Sauvage Elixir postavlja nova pravila za mušku parfumeriju* istražujući granice ekstremne koncentracije. Arome svježih, drvenastih i začinskih nota dovedene su do svojih granica, a osebujna mješavina utjelovljena je u samom mirisu Sauvage Elixir. To je nevjerojatan miris, onaj koji odmah privuče vašu pažnju.

6,00 25,00 

 €
SKU: 102666 Kategorije: , Oznake: ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• začinski drveni miris
• pogodan za svakodnevnu upotrebu

BILJEŠKE

Sastav: INCI: alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izorpopanol, butanon, limonen, kumarin, citronelol, linalol, eugenol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna