Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

267. Bleu De Chanel – CHANEL

MUŠKI PARFEM

BLEU DE CHANEL Chanel je luksuzni miris za muškarce koji utjelovljuje mušku slobodu. Bezvremenska drvenasta aroma ovog mirisa djeluje vrlo elegantno. Pripremite se za izraziti element limuna i svježe mente koji će vas iznenaditi međusobnim skladom nakon prvog dizanja. Ove tonove odmah zamjenjuje kombinacija začinskog papra u kombinaciji s đumbirom i bijelim cvjetovima jasmina. Opojno iskustvo konačno zatvara topla aroma sandalovine s cedrom i mahunama tonke u samim donjim notama nezaboravnog Bleu de Chanel mirisa. Ako se želite osjećati slobodno, neovisno i istovremeno elegantno u svakom trenutku dana, ovaj parfem je pravi izbor za vas.

6,00 25,00 

 €
SKU: 102653 Kategorije: , Oznake: ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• drvenasto – aromatično
• za svakodnevnu uporabu

BILJEŠKE
Gornji: muškatni oraščić, sandalovina, pačuli
Srčani: tamjan, cedar, ružičasti papar
baze: jasmin, limun, grejp, vetiver

Sastav: INCI: alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izorpopanol, butanon, limonen, linalol, citronelol, citral, kumarin, geraniol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna