Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

260. Boss Bottled Tonic – HUGO BOSS

MUŠKI PARFEM

Parfem Hugo Boss Boss Bottled Tonic savršeno je društvo za muškarca koji svakodnevno korača putem do uspjeha. Početak mirisa je izrazito osvježavajući, spajajući tonove limuna, oštrog grejpa, gorke naranče i zelene jabuke. Šarmantni začinski koktel koji čini srce mirisa sastoji se od esencije đumbira, cimeta, klinčića i geranija. Suha i prstenasta esencija sastavljena je od akorda vetivera i drvenastih biljaka, te cijelom mirisu daje senzualnost i eleganciju. Isprobajte i vi osvježavajuću i elegantnu interpretaciju legendarnog mirisa i ostvarite svoje ciljeve.

6,00 25,00 

 €
SKU: 102601 Kategorije: , Oznake: ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• svježi citrusno-začinski miris
• idealan dnevni miris

BILJEŠKE
Gornji: gorka naranča, limun, jabuka, grejp
Srčani: vetiver, drvene note
baze: cimet, klinčić, đumbir

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, linalol, limonen, citral, citronelol, geraniol, eugenol, cimet

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna