Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

256. Blue Seduction – ANTONIO BANDERAS

MUŠKI PARFEM

BLUE SEDUCTION Antonio Banderas moderan je i osvježavajući miris. Zavodljive esencije crnog ribiza, mente i sočne lubenice baš su za vas! Muškatni oraščić, cappuccino i zelena jabuka dodaju dašak muškosti i snage. Zaista neobičnu kompoziciju ističe topla nota jantara i drva. Postanite čovjek vrijedan divljenja. Miris parfema odraz je muškosti i snage koja se krije u svakom od vas! Nijedna žena ne može odoljeti parfemu Blue Seduction koji je kreirao senzualni i samouvjereni Antonio Banderas!

6,00 25,00 

 €
SKU: 102562 Kategorije: , Oznaka:

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• istočnjački miris
• za svaki dan

BILJEŠKE
Gornji: ribizla, menta, lubenica, bergamot
Srčani: jantar, drvo
baze: kardamom, muškatni oraščić, jabuka, cappuccino, morske note

Sastav: INCI: Alkohol, Parfem, Aqua, Trietil Citrat, Izopropanol, Butanon, Limonen, Linalol, Citral, Isoeugenol, Eugenol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna