Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

250. Emporio He – ARMANI

MUŠKI PARFEM

Emporio He Armani je drveni miris za muškarce koji traže klasiku u kombinaciji s modernim elementima i trendovima. Parfem crpi inspiraciju, energiju i snagu iz prirode. Prvo se razvijaju tonovi voćnog koktela sa zelenom jabukom, ananasom i citrusima, osvijetljeni kardamomom i muškatnom kaduljom. Tada mirisom dominiraju cvjetni tonovi predvođeni ružom, slatkim irisom, tajanstvenim jasminom i opojnom ciklamom. Ovaj cvjetni sklad vrlo je ugodno naglašen akordima muškatnog oraščića. Cijela kompozicija zavedena je toplinom ambera, cedra, mošusa i sandalovine, koja je savršeno izražena prstenom lišaja i slatkih zrna tonke. Počastite se provjerenim mirisom, kupite Emporio He parfem i postanite pravi muškarac koji ima odlučnost i stil!

6,00 25,00 

 €
SKU: 102510 Kategorije: , Oznake: ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• citrusno – drvenasti miris
• za svaki dan

BILJEŠKE
Gornji: ananas, zelena jabuka, mandarina, yuzu, limun, bergamot, kardamom, muškatna kadulja
Srčani: cedar, sandalovina, mošus, tonka grah, jantar, lišaj
baze: jasmin, muškatni oraščić, ruža, ciklama

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, alfa metil ionon, limonen, linalol, kumarin, hidroksicitronelal, citral, geraniol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna