Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

244. Egoiste Platinum – CHANEL

MUŠKI PARFEM

Egoiste Platinum Chanel lagana je egzotična kombinacija alpske lavande, đumbira i ružmarina koja će ostaviti dubok dojam na vaša osjetila i očarati vas. Dragocjene esencije kavkaske kadulje i perzijskog galbana prodrijet će duboko u vaše misli i razmaziti vas za dobar provod. Drvena baza nježno će razmaziti vašu dušu u obliku vetivera i atlantskog cedra. Doživite ugodne osjećaje divljenja i pažnje koji će vas pratiti kamo god pošli. Nabavite si bezvremenski klasik koji nikada neće izaći iz mode. Postanite samouvjeren muškarac vrijedan divljenja!

6,00 25,00 

 €
SKU: 102445 Kategorije: , Oznaka:

Podrobnosti

OPIS MIRISA

BILJEŠKE

Sastav: INCI: alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, limonen, linalol, kumarin, citral, citronelol, geraniol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna