Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

242. Boss Bottled – HUGO BOSS

MUŠKI PARFEM

Želite li biti hrabri, snažni i moderni? Onda je muški miris BOSS BOTTLED Hugo Boss pravi izbor za vas. Voćne mirisne esencije šljive, jabuke i svježih citrusa u visokim notama savršeno naglašavaju jedinstvenu osobnost svakog muškarca. Topli akordi klinčića i cimeta doprinose seksi mirisu koji se kriju u srcu mirisa zajedno s karanfilom i mahagonijem. Drvo cedra i sandalovina u kombinaciji s vanilijom, vetiverom i maslinom čine snažnu bazu mirisne kompozicije. Parfem predstavlja idealan izbor za muškarce 21. stoljeća. stoljeća. Isprobajte bezvremenski elegantan miris koji vole milijuni muškaraca diljem svijeta! Ne samo da ćete uživati ​​u osjećaju snage i hrabrosti, to će vas također učiniti vrlo privlačnima.

6,00 25,00 

 €
SKU: 102419 Kategorije: , Oznake: , ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• svježi drvenasto-začinski miris
• pogodan za svakodnevno nošenje

BILJEŠKE
Gornji: jabuka, šljiva, stolisnik, limun, lišaj, bergamot
Srčani: sandalovina, maslina, vanilija, cedar, vetiver
baze: mahagonij, klinčići, cimet

Sastav: INCI: alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, linalol, limonen, citral, benzil benzoat, cimet, eugenol, benzil cinamat

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna