Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

240. Blue Label – GIVENCHY

MUŠKI PARFEM

Za sve muškarce slobodnog duha koji žele svijetu pokazati svoj šarm, tu je BLUE LABEL Givenchy za muškarce. Netradicionalni muški miris kombinira tri osebujna elementa koji se savršeno nadopunjuju. Već u uvodu osjećamo svježinu grejpa s kojom se ubrzo počinje miješati aromatična davana. Dimne note tamjana prepoznat ćete kao posljednju esenciju koja najviše dolazi do izražaja u završnici mirisa. Svježi miris s dozom buntovništva istaknut će vašu prirodnu senzualnost i nadahnuti vas začinskim drvenastim tonovima s elementima grejpa i egzotične davane.

6,00 25,00 

 €
SKU: 102406 Kategorije: , Oznake: ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• drveno – začinski miris
• za svakodnevno nošenje

BILJEŠKE
Gornji: bergamot, grejp
Srčani: olibanum, cedar, vetiver, davana
baze: pelin, papar, kardamom, lavanda

Sastav: INCI: alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, linalol, limonen, alfa metil ionon, citral, geraniol, izoeugenol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna