Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

234. Stronger With You – ARMANI

MUŠKI PARFEM

Stronger With You Armani savršen je energičan miris za modernog muškarca. Miris iznenađuje svojom originalnošću i od samog početka se osjeća da je bezvremenski miris. U visokim notama mješavina kardamoma, ružičastog papra i listova ljubičice kristalno je čista. U notama srca mirisa dominira kadulja koja simbolizira vječnu mladost. Senzualna vanilija u donjim notama sjedinjuje se u ljubavnom zagrljaju sa slatkim akordom kestena i prepušta neodoljivoj privlačnosti mošusa. Parfem je dizajniran s modernom energijom koja iznenađuje svojom originalnošću.

6,00 25,00 

 €
SKU: 102328 Kategorije: , Oznake: ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• istočnjački miris
• idealan za svaki dan

BILJEŠKE
Gornji: kardamom, ribiz, lišće ljubičice, menta
Srčani: vanilija, kesten, cedar, jantar
baze: kadulja, dinja, ananas

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, limonen, linalol, kumarin, alfa metil ionon, citronelol, eugenol, citral, cimet, geraniol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna