Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

233. Invictus – PACO RABANNE

MUŠKI PARFEM

Invictus Paco Rabanne je svježi muški miris namijenjen snažnim i samouvjerenim muškarcima. Parfem je savršene kompozicije koja vam nikad ne dosadi. Kompozicijom dominiraju morski akordi koji se u početku spajaju sa esencijama kore grejpa, a zatim ih zamjenjuje muški lovor. Osnovne note mirisa temelje se na kombinaciji moćnih sastojaka poput zemljanog pačulija, jantara i drveta guaiac. Miris je simbol pobjede. Uz Invictus parfem svaki muškarac će se osjećati nepobjedivo i pun energije.

6,00 25,00 

 €
SKU: 102315 Kategorije: , Oznake: , ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• drvenasto – vodeni miris
• idealan za svaki dan

BILJEŠKE
Gornji: mandarina, morske note, grejpfrut
Srčani: jantar, šljiva evernija, pačuli, guaiac drvo
baze: lovorov list, jasmin

Sastav: INCI: alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, benzil salicilat, limonen, kumarin, linalol, citronelol, alfa metil ionon, geraniol, citral, eugenol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna