Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

232. Terre D’Hermes – HERMES

MUŠKI PARFEM

TERRE D’HERMES Hermes je luksuzan, nježno začinski miris za muškarce. Prepustite se snazi ​​i energiji koja dolazi uz slavljenje muškog ega. Uvod u mirisnu kompoziciju čine sočni tonovi grejpa i naranče. Tada do izražaja dolaze zemljani akordi kvarca koji neprimjetno prelaze u završnicu satkanu od zemljanih i drvenastih tonova. Razmazite se snažnim zemljanim tonovima cedra i vetivera u kombinaciji s nježnim začinima i svježim grejpom. Parfem Terre D’Hermess voljet ćete zbog njegove jedinstvenosti, koji svakom muškarcu daje dozu samopouzdanja i elegancije.

6,00 25,00 

 €
SKU: 102302 Kategorije: , Oznake: ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• drveno – začinski miris
• odličan za nošenje u bilo koje godišnje doba

BILJEŠKE
Gornji: naranča, grejp
Srčani: papar, geranij
baze: vetiver, cedar, pačuli, benzoin

Sastav: INCI: alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, limonen, hidroksicitronelal, citronelol, linalol, geraniol, citral, benzil benzoat

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna