Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

228. Hugo – HUGO BOSS

MUŠKI PARFEM

HUGO MAN Hugo Boss odražava moto da su pravila stvorena da se krše. Ne pokušavajte se oduprijeti i istražite svoje mogućnosti do maksimuma. Grejp i zelena jabuka čine osvježavajući uvod u kompoziciju mirisa, upotpunjen mentom, bosiljkom i biljem lavande. Srce mirisa krije neobičan spoj cvjetnih akorda karanfila, jasmina i kadulje s esencijama geranija. Završetak mirisa obojen je uglavnom drvenastim tonovima cedra i jele, koji su naglašeni pačulijem. Hugo Man parfem najbolje pristaje energičnim muškarcima koji se ne boje izazova.

6,00 25,00 

 €
SKU: 102289 Kategorije: , Oznaka:

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• svježi aromatični miris
• prikladno za svaki dan, posebno po toplom vremenu

BILJEŠKE
Gornji: citrusi, jabuka, cimet, bergamot
Srčani: cedar, vetiver, sandalovina, drvo
baze: stolisnik, klinčić, mahovina

Sastav: INCI: alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, benzil salicilat, limonen, linalol, alfa metil ionon, eugenol, citral, izoeugenol, citronelol, geraniol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna