Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

227. Allure Homme Sport – CHANEL

MUŠKI PARFEM

Allure Homme Sport Chanel senzualan je miris za atraktivne i sportske muškarce koji odišu energijom i imaju osjećaj za poštenu igru ​​u svakom trenutku i u svakoj situaciji. U mirisu se najprije osjete slatki tonovi mandarine i naranče u kombinaciji sa slanim morskim akordima. Nakon nekoliko trenutaka, kada se otvor malo povuče, začinski papar, gorko-slatki neroli i cedar dolaze do izražaja, a miris ostaje u sjećanju. Bazne note s orijentalnom vanilijom, bijelim mošusom, ambergrisom i mahunama tonke obavit će vas oko prsta u završnici u kojoj ćete uživati ​​dugo nakon nanošenja. Allure Homme Sport je muški miris za aktivne muškarce koji uživaju u svakom trenutku svog života.

6,00 25,00 

 €
SKU: 102276 Kategorije: , Oznake: ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• drveno – začinski miris
• pogodan za sport, aktivne aktivnosti

BILJEŠKE
Gornji: naranča, mandarina, aldehidi, morske note
Srčani: mahune tonke, amber, vetiver, elemi, vanilija, bijeli mošus
baze: papar, cedar, neroli

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, linalol, limonen, alfa metil ionon, benzil salicilat, citronelol, citral, kumarin, geraniol, farnesol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna