Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

225. Opium – Y.S. LAURENT

MUŠKI PARFEM

Opium Pour Homme od Yves Saint Laurenta neobičan je, senzualan miris koji izaziva ovisnost. To je miris u koji ćete se zaljubiti vi i vaša okolina! Egzotični sastojci iz cijeloga svijeta čine vas tajanstvenim zavodnikom kojem nijedna žena ne može odoljeti. Miris se otvara sočnom mandarinom, ribizlom, zvjezdastim anisom i lavandom. Sve se pretače u donje note u kojima su glavni akteri đumbir, stolisnik i papar. Najljepši trag mirisa ostavlja srce koje sadrži pačuli, cedar i atraktivnu vaniliju.

6,00 25,00 

 €
SKU: 102250 Kategorije: , Oznaka:

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• slatko začinski miris
• za svakodnevnu upotrebu, kao i za posebne prilike

BILJEŠKE
Gornji: ribizla, mandarina, zvjezdasti anis, lavanda
Srčani: pačuli, cedar, vanilija
baze: Ivana, đumbir, papar

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, limonen, linalol, kumarin, citronelal, eugenol, citral, cinamal, geraniol, izoeugenol, benzil benzoat

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna