Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

223. Invictus Victory – PACO RABANNE

MUŠKI PARFEM

Od sada za vas neće biti drugog cilja osim pobjede. Vaš instrument uspjeha je muški parfem Invictus Victory by Paco Rabanne, s kojim ćete pomaknuti svoje granice i izbaciti riječ poraz iz rječnika. Od prvog trenutka očarat će vas kombinacija doze prodornih nota limuna i ružičastog papra koji se miješaju s tamjanom stvarajući iznenađujuće impresivan spoj. Sve to naglašeno je tonovima aromatične lavande. Zatim dolazi val senzualnosti u obliku slatkih toplih zrna tonke, nadopunjenih notama vanilije i jantara. Invictus Victory će šokirati vaša osjetila. U njegovoj mirisnoj kompoziciji snažna svježina susreće se s magnetskom senzualnošću.

6,00 25,00 

 €
SKU: 102224 Kategorije: , Oznaka:

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• istočnjački miris
• za svaki dan

BILJEŠKE
Gornji: limun, ružičasti papar
Srčani: lavanda, tamjan
baze: tonka grah, jantar

Sastav: INCI: alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, limonen, linalol, kumarin, citronelol, citral, geraniol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna