Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

221. Man In Black – BVLGARI

MUŠKI PARFEM

Man in Black Bvlgari je miris za muškarce čiji je simbol mitski bog zemlje. Poznata slatka kompozicija puna je pikantnih i vrućih tonova. U uvodu mirisne kompozicije vaša osjetila omamljuju aroma ruma i kvalitetnog duhana. Zatim dolaze muški miris kože, senzualni cvjetni miris tuberoze i slatke note irisa. Finiš je posvećen egzotičnom zrnu tonke, toplom guaiac drvetu i benzoinu. Miris se fokusira na karizmatične i moderne osobe koje imaju svoj stil. Tajanstvena i šarmantna svježina čini vas hrabrim junakom i džentlmenom koji se neće izgubiti ni u jednom društvu.

6,00 25,00 

 €
SKU: 102211 Kategorije: , Oznake: ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• cvjetno – istočnjački miris
• za svaku priliku

BILJEŠKE
Gornji: duhan, rum
Srčani: tonka grah, benzoin, guaiac drvo
baze: koža, tuberoza, iris

Sastav: INCI: alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, kumarin, limonen, linalol, eugenol, citronelol, cimetni alkohol, citral

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna