Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

220. D&G Pour Homme – DOLCE & GABBANA

MUŠKI PARFEM

Pour Homme Dolce and Gabbana je poticajan, dinamičan i atraktivan miris za muškarce koji znaju kako biti neovisni u svim okolnostima. Ponašaju se prema vlastitoj intuiciji, imaju svoje mišljenje i znaju što žele. Gornje note ovog muškog mirisa sastoje se od cvjetnog nerolija s tipično začinskim podtonom u kombinaciji s limunom, mandarinom i bergamotom. Ubrzo nakon toga osjetite miris lavande koja na vaša osjetila djeluje poput mediteranskog povjetarca. Snažna baza mirisa koja se temelji na duhanu i cedru, uz slatkastu notu zrna tonke, osigurava dugotrajnost. D&G Pour Homme je izrazito muški, au isto vrijeme poseban miris.

6,00 25,00 

 €
SKU: 102198 Kategorije: , Oznaka:

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• aromatični miris
• pogodan za svaku situaciju i svako godišnje doba

BILJEŠKE
Gornji: naranča, neroli, mandarina, limun, bergamot
Srčani: cedar, sandalovina, kumarin, mošus, tonka grah, iris, duhan
baze: papar, kardamom, lavanda, kadulja, estragon

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, limonen, kumarin, linalol, alfa metil ionon, citral, geraniol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna