Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

217. Guilty – GUCCI

MUŠKI PARFEM

GUILTY Pour Homme Gucci je aromatični miris s drvenim dodirom. Otkrijte njegovu izuzetnu snagu i energiju u kojoj ćete pronaći svježe tonove limuna i bergamota. U uvodu mirisa svježini limuna savršeno se pridružuje aromatična lavanda. Nakon trenutka, ovi se tonovi nadopunjuju aromom cvijeta afričke naranče, koja daje mirisu potrebnu dubinu i senzualnost. Cijela kompozicija izgrađena je na bazi istaknutog pačulija, atraktivnog cedra i nježne slatke vanilije. Uz parfem Guilty otkrit ćete seksi koktel koji će postati vaše tajno oružje u zavođenju!

6,00 25,00 

 €
SKU: 102172 Kategorije: , Oznake: ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• aromatično – drvenasti miris
• idealan za svakodnevno nošenje

BILJEŠKE
Gornji: limun, lavanda
Srčani: cedar, pačuli
baze: narančin cvijet

Sastav: INCI: alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, limonen, linalol, bnezil salicilat, alfa metil ionon, citral, geraniol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna