Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

213. Acqua Di Gio Profumo – ARMANI

MUŠKI PARFEM

Acqua Di Gio Profumo Armani je izuzetno senzualan i intenzivan muški miris. U mirisu se prvo osjete originalni tonovi svježeg slatkog bergamota i morskih akorda. Atraktivan početak potom pridružuju dvije biljke ružmarin i kadulja. Intenzivan doživljaj upotpunjen je izraženom kombinacijom pačulija i tamjana u donjim notama mirisa, koju osjetite posljednju i traje najduže od svih. Parfem je kreiran za sve samouvjerene i dinamične muškarce koji traže osvježenje i ne zadovoljavaju se običnim mirisima. Njegova jedinstvena aroma inspiraciju pronalazi u dubinama oceana i vulkanskim stijenama.

6,00 25,00 

 €
SKU: 102146 Kategorije: , Oznake: ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• aromatično – vodeni miris
• za svaki dan

BILJEŠKE
Gornji: morske note, bergamot
Srčani: pačuli, tamjan
baze: kadulja, ružmarin

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, linalol, alfa metil ionon, limonen, benzil salicilat, geraniol, citronelol, eugenol, citral, cinamilni alkohol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna