Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

206. Euphoria – CALVIN KLEIN

MUŠKI PARFEM

To je blago začinski drveni miris za muškarce s dušom gospodina. Elegancija, samopouzdanje i stil – ovo je miris Euphoria Man od Calvina Kleina. Miris se otvara kao koktel đumbir papar, nakon čega slijedi eksplozija okrepljujućeg crnog bosiljka, aromatične kadulje i istaknutog lista cedra. Baza mirisa je nježno, ali toplo brazilsko ružino drvo, upotpunjeno pikantnošću ambergrisa, egzotičnog pačulija i blage antilop kože. Upravo ta kombinacija mirisu daje dubinu, senzualnost, zavodljivu muževnost i na kraju, ali ne manje važno, dugu završnicu. Parfem će vas svakako izdvojiti iz gomile. Postanite pravi džentlmen uz jedan jedini miris Euphoria Man.

6,00 25,00 

 €
SKU: 102094 Kategorije: , Oznake: ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• aromatično – drvenasti miris
• pogodan za sve prilike

BILJEŠKE
Gornji: đumbir, papar
Srčani: Brazilsko ružino drvo, pačuli, antilop, amber
baze: bosiljak, kadulja, cedar

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, linalol, limonen, kumarin, citral, alfa metil ionon, eugenol, geraniol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna