Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

201. Cool Water – DAVIDOFF

MUŠKI PARFEM

COOL WATER Davidoff je osvježavajući muški miris koji je stekao popularnost nakon nagrade za najbolji parfem. U samom uvodu zapljusnut će vas val hladne vode i zelenih nota koje skladno nadopunjuju svježa menta, ružmarin, elegantna lavanda i blago začinske sjemenke korijandera. S vremenom se pojavljuje cvjetno začinsko srce mirisa koje omekšava cijelu kompoziciju i dodaje joj zavodljivost. Spaja akorde jasmina, nerolija, geranija i sandalovine. Baza je senzualni mošus, ambra, cedrovina i duhan, zahvaljujući kojima je ovaj miris privlačan i nezaboravan. Uđite u vodopad svježine s parfemom Cool Water i osjetite snagu čiste prirode.

6,00 25,00 

 €
SKU: 102042 Kategorije: , Oznaka:

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• citrusno – aromatičan miris
• idealan za svaki dan

BILJEŠKE
Gornji: zelene note, menta, korijander, morska voda, lavanda, ružmarin
Srčani: jantar, mošus, cedar, duhan, hrastova mahovina
baze: geranij, sandalovina, jasmin, neroli

Sastav: INCI: alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, limonen, linalol, alfa metil ionon, hidroksicitronelal, citronelol, citral, geraniol, kumarin

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna