Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

197. Because Its You – ARMANI

ŽENSKI PARFEM

Jer to si ti Armani je sladak miris pun radosti i nježnosti. Gornje note otvaraju miris zrelom malinom zajedno s nerolijem. U notama srca odmah se osjeti sofisticirana ruža, a cjelokupni dojam mirisa zatvara slatkasta vanilija koja u kombinaciji s mošusom otkriva kompleksnu i nevjerojatno duboku senzualnost. Žena koja nosi ovaj miris je hrabra, odmah privlači pažnju i ne propušta nijednu priliku da istakne sebe.

6,00 25,00 

 €
SKU: 102003 Kategorije: , Oznake: , ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• slatki cvjetno-voćni miris
• za sve žene
• za svakodnevnu uporabu

BILJEŠKE
Gornji: malina, neroli, limun
Srčani: vanilija, mošus, amber
baze: ruža

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, benzil salicilat, linalol, alfa metil ionon, hidroksicitronelal, citronelol, heksil cinamal, geraniol, limonen, kumarin, citral

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna