Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

192. Rush 2 – GUCCI

ŽENSKI PARFEM

RUSH 2 Gucci je zavodljivi cvjetni miris koji vas potpuno obuzima. To je savršen sklad suprotstavljenih osjećaja. Miris je topao i hladan u isto vrijeme, snažan i nježan, djevičanski i senzualan. U početku vas griju elegantni i čisti cvjetni akordi. Latice ruže, frezija i nježni đurđevak pomiješani su u visokim notama mirisa. Ubrzo zatim u miris ulaze srčane note ljiljana, gardenije, narcisa i palminog lista. Nezaobilazni mošus, hrastova mahovina i sočni crni ribiz u donjim notama daju senzualnost i dubinu cijeloj kompoziciji.

6,00 25,00 

 €
SKU: 101938 Kategorije: , Oznake: ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• cvjetno – drvenasti miris
• za žene koje znaju što žele
• pogodan za sve prilike

BILJEŠKE
Gornji: đurđica, narcis, drvo
Srčani: crni ribiz, hrast, mošus
baze: gardenija, frezija, ruža

Sastav: INCI: alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, hidroksicitronelal, citronelol, linalol, limonen, citral, alfa metil ionon, citral

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna