Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

186. Dolce – DOLCE & GABBANA

ŽENSKI PARFEM

Dolce Dolce and Gabbana predstavlja ženstvenu svježinu, krhku ravnotežu i savršenu mirisnu esenciju. To je senzualno putovanje Sicilijom, okruženo rascvjetanim livadama, radosnim entuzijazmom i delikatnošću. Slatki citrusni miris nerolija s blago gorkim primjesama i tonovima cvjetova papaje prvo je što osjetite. Cvjetni početak povezan je s opojnim mirisom narcisa, lopoča i amarilisa koji raste isključivo u južnoj Africi. Miris će tada polako otplutati na toplim, nježnim notama kašmira i mošusa. To je kombinacija koja odmah prodire u dubinu vašeg srca i izaziva ugodno uzbuđenje.

6,00 25,00 

 €
SKU: 101873 Kategorije: , Oznaka:

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• cvjetni miris
• za sve žene
• za svakodnevnu uporabu

BILJEŠKE
Gornji: neroli, cvijet papaje
Srčani: kašmir, mošus
baze: lopoč, narcis, amarilis

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, benzil salicilat, alfa metil ionon, linalol, heksil cinamal, hidroksicitronelal, citronelol, limonen, citral

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna