Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

176. Boss Orange – HUGO BOSS

ŽENSKI PARFEM

Uđite u svijet radosti i prepustite se zavođenju svježeg cvjetnog mirisa koji vas puni pozitivnom energijom, osjećajem unutarnjeg mira i elegancije. Slasni uvod posvećen je šarmantnoj sočnoj crvenoj jabuci. Tada vaša osjetila osvaja vrlo ženstvena i elegantna kombinacija bijelog cvijeća i primamljivog afričkog cvijeta naranče. Bazne note cijele kompozicije predstavljene su netradicionalnom maslinom u kombinaciji sa slatkom vanilijom i toplom sandalovinom, što mirisu daje senzualnost i dubinu. Ženski miris BOSS ORANGE od Hugo Boss je vrlo osvježavajući i opuštajući.

6,00 25,00 

 €
SKU: 101808 Kategorije: , Oznake: ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• voćno – cvjetni miris
• za sve žene
• za svakodnevnu uporabu

BILJEŠKE
Gornji: jabuka
Srčani: sandalovina, drvo, vanilija
baze: narančin cvijet

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, citronelol, limonen, linalol, citral, cimet, eugenol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna