Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

175. Ocean Lounge – ESCADA

ŽENSKI PARFEM

Ocean Lounge Escada je slatki cvjetno voćni miris očaravajućeg mirisa koji je uspio uhvatiti trenutak bezbrižnosti. U mirisu Ocean Lounge isprepliću se bogati voćni i cvjetni tonovi. Liči, šljiva, jagoda i kruška očaraju vas u samom otvaranju. Srce mirisa obogaćeno je amberom, slatkom vanilijom i predivnim tikovinom. Baza je cvjetna i daje ugodnu atmosferu ljubičicom, mimozom i jasminom. Počastite se sjajnim slatkim mirisom koji božanstveno miriše.

6,00 25,00 

 €
SKU: 101795 Kategorije: , Oznake: , ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• slatki cvjetno-voćni miris
• za svaku ženu
• pogodan za svakodnevnu upotrebu

BILJEŠKE
Gornji: liči, šljiva, jagoda, kruška
Srčani: jantar, vanilija, tikovina
baze: ljubičica, mimoza, jasmin

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, kumarin, limonen, linalol, benzil salicilat, hidroksicitronelal, citral, geraniol, izoeugenol, citronelol, benzil benzoat, cimet

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna