Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

166. Nectar Love – DONNA KARAN

ŽENSKI PARFEM

Nectar Love Donna Karan je orijentalni cvjetni miris za romantične žene. Glavna nota parfema je pčelinji vosak u izvrsnoj kombinaciji s voćnim, citrusnim i slatkim notama. Strastveni akordi mandarine spajaju se u visokim notama parfemske vode sa živahnim grejpom, slatkom mandarinom i cvjetovima frezije. U notama srca mirisa očarat će vas senzualni đurđica, svilenkasti jasmin i provokativna aroma mirabelle. U donjim notama dominira mošus, a postupno pčelinji vosak, uz slatku vaniliju, neroli i topli cedar. Počastite se nektarom ljubavi i njime stvorite ugodnu atmosferu oko sebe.

6,00 25,00 

 €
SKU: 101691 Kategorije: , Oznake: , ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• slatki orijentalno-cvjetni miris
• za romantičnu ženu
• idealan za svaki dan

BILJEŠKE
Gornji: frezija, grejp, mandarina
Srčani: cedar, pčelinji vosak, mošus, neroli, vanilija
baze: jasmin, mirabela, đurđica

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, hidroksicitronelal, limonen, benzil salicilat, kumarin, linalol, citronelol, benzil benzoat, citral, benzil cinamat

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna